آخرین اخبار و اطلاعات برگزاری نمایشگاه imm cologne  و living kitchen دکوراسیون داخلی و آشپزخانه

آخرین اخبار و اطلاعات برگزاری نمایشگاه imm cologne و living kitchen دکوراسیون داخلی و آشپزخانه

آخرین اخبار و اطلاعات برگزاری نمایشگاه imm cologne و living kitchen دکوراسیون داخلی و آشپزخانه

بله، این نمایشگاه برگزار خواهد شد! نمایشگاه imm cologne به همراه living kitchen در ژانویه 2021 برگزار خواهد شد.

بله، حضور در این نمایشگاه امن خواهد بود! در همکاری نزدیک با وزارت بهداشت و ایالت فدرال North Rhine-Westphalia ما دستورالعمل های BeSafe4Buinsess را تهیه کرده ایم. جزئیات این دستورالعمل ها در وب سایت ماست و توسط NL ، Social-Media ، Press Releases ، Webinar و غیره اطلاع رسانی شده است.

بله، ما روزهایی را به جلسات B2B و B2C اختصاص داده ایم! به دلیل اینکه imm cologne و Living Kitchen در کل طبقه همکف برگزار می شود ، بازدید کننده های کلیدی ما بسیار زیاد است. به همان تعداد بازدید کننده ای که در گذشته داشتیم ، اجازه حضور در نمایشگاه را خواهند داشت. اما ما به بلیط های روزانه روی خواهیم آورد و آنها با یک ورودی (شمال ، جنوب و غیره) ترکیب می شوند. فقط ثبت نام آنلاین امکان پذیر است. نمی توانید بلیط را در محل بخرید.

بله، ما به شما اطمینان می دهیم که سالن ها شلوغ نخواهند بود! در حال حاضر ما در حال توسعه یک برنامه تلفن همراه مبتنی بر GPS هستیم که نشانگر امنیت ما در نقاط مختلف است. هدف این است که با بلیط آنلاین و دریافت این نرم افزار و خدمات راحت تر می توان از این امکانات بهره برد. این نرم افزار با بهره گیری از نقشه نشان دهنده درجه حرارت به امنیت ما کمک خواهد کرد.

بله، ما اولین نمایشگاه تجاری ارتقا یافته¬ی واقعی خواهیم بود که در کلن برگزار می شود! بر اساس dmexco@home ما با همان پلتفرم و نمایندگی کار خواهیم کرد و آن را متناسب با نیاز شعبه خود تطبیق خواهیم داد. مبالغ و مزیت ها در اسرع وقت اعلام می شود. شروع در 15 سپتامبر و بسته های اصلی بصورت رایگان خواهد بود.